Testmasszázs

Hamarosan…

Callux Pedikür

A CALLUX PRO Lengyel professzionális lábápolási rendszer. A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának.

Arckezelés

Bielenda és Biola termékekkel dolgozom.

Bielenda – Több mint 25 éve a legnagyobb tudással, szenvedéllyel, hosszú évek tapasztalatával fejlesztik – a saját kutató laboratóriumukban – az innovatív professzionális és lakossági kozmetikai termékeket. A biotechnológiailag előállított komplexeket és aktív összetevőket – növényi-, gyümölcs- és zöldség-kivonatokat, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta- és borostyánkő kivonatokat, aranyat, növényi őssejteket, hyaluronsavat, peptideket, vitaminokat ötvözik egymással.

Biola – Hatékony termékek –Komplex támogatás számos (450) gyógynövény és természetes hatóanyag segítségével. Innovatív – Ötvözi a tudományos bőrgyógyászati és biokémiai eredményeket és a tradicionális szépségápolást, támogatva az ember, a természet és a környezet egészségének tudatos megóvását.

Microblading szemöldök tetoválás

HAMAROSAN!

A Microblading technikával – amelyet japán szemöldöktetoválásnak vagy embroiderynek is neveznek – a legtermészetesebb hatású szemöldöktetoválást lehet elkészíteni. A módszer attól annyira különleges, hogy a tetovált szálakat egy speciális toll segítségével, kézi módszerrel, egyedi kézmozdulatokkal készítjük. A Microblading technikával készült szemöldöktetoválás szálai ezáltal jóval vékonyabbak, lágyabbak, mint a gépi szálazás esetében.

Kézápolás és műkörömépítés

A vendégek többsége szenved különféle problémákkal (rágott köröm, töredezett köröm, sérült, eldeformálódott köröm). Ezeknek a Vendégeknek segítünk a köröm esztétikai kialakításában porcelán és zselés technikával, géllakkozással. Különösen fontos téli, hideg napokon a kéz védelme. Az egyik leghatékonyabb megoldás ilyenkor a rendszeres paraffinos kezelés. Ápoló és hidratáló hatása mellett segít elkerülni, hogy a kéz öregedésének árulkodó jelei kialakuljanak. Hatására a kéz és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.

Close Menu